Το νέο DREAM τηλεχειριστήριο των ονείρων σας,

Η αντικατάσταση του Fido2 ήρθε από το νέο τηλεχειριστήριο dream το όποιο είναι κυλιόμενου κωδικού 433,92 MHz, 3 κανάλια. Αποτελείτε από 2 μπουτόν και πιέζοντας και τα 2 μπουτόν μαζί έχουμε το τρίτο κανάλι ασφαλείας για τους μικρούς μας φίλους, έτσι μένετε ξέγνοιαστοι χωρίς φόβο κάποιου ατυχήματος σε περίπτωση που θα πάρουνε το τηλεχειριστήριο.

 

 


Γιατί να επιλέξετε την life-system

Σήμερα υπάρχουν πολυάριθμοι μηχανισμοί για ανοιγόμενες και συρόμενες πόρτες με προσφορές που με δυσκολία γίνονται πιστευτές. Και καλώς δεν γίνονται πιστευτές. Γιατί στην ανάγκη για μεγαλύτερο κέρδος και αύξηση του πελατολογίου τους, αναλαμβάνουν να προσφέρουν μηχανισμούς οι οποίοι δεν είναι αξιόπιστοι. Πιθανότατα να ξέρετε για ποιούς μιλάμε, ίσως και σήμερα να είδατε μερικούς από αυτούς. Γι αυτό η life-system προχώρησε στην εισαγωγή ιταλικών μηχανισμών από τον γνωστό οίκο HomeLife.it. Γιατί να επιλέξετε εμάς; Συνέχεια →


Η εταιρεία μας θα συμμετέχει ως έκθετης στην 33η Διεθνή Έκθεση δομικών υλικών, μονωτικών, ειδών υγιεινής, προκατασκευών & τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Συνέχεια →

Οι μηχανισμός ACER αποτελεί την ιδανική επιλογή τόσο για τους πελάτες όσο και τους εγκαταστάτες. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού το οποίο είναι κατάλληλο για συρόμενες οικιακές αυλόπορτες και γκαραζόπορτες με βάρος έως 1200 Kg.

Συνέχεια →