Γενικά

Για αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδας, η life-system δέχεται πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της life-system ή Αντικαταβολή.
Το ποσό χρέωσης εκτός από την αξία του παραγγελθέντος προϊόντος, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής.
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών
Όποιο τρόπο πληρωμής και να επιλέξετε, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα / δραστηριότητα.Το τιμολόγιο/απόδειξη θα αποστέλλεται με την παραγγελία σας.
Επίσης, με όποιο από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους και να πληρώσετε, γίνεται επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν σύμφωνα με τους όρους του παρόντος.
Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής τυχόν έξοδα αποστολής βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον αγοραστή και εξοφλούνται από τον τελευταίο κατά την παραγγελία των προϊόντων.
Τρόποι πληρωμής
 1. Αντικαταβολή με μετρητά:
Αν επιλέξετε την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα πρέπει να πληρώσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, διαφορετικά η παραγγελία δεν θα παραδίδεται.
Αντικαταβολή δεχόμαστε επίσης για παραλαβή από την έδρα μας, κατά τις ώρες λειτουργίας και μόνο κατόπιν επικοινωνίας ώστε να εξασφαλιστεί η ύπαρξη αποθέματος.
Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο μεταφορών) δεν είναι εφικτή η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή.
3. Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Doors4U:

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός λογαριασμού: 861/440017-80
IBAN: GR66 0110 8610 0000 8614 4001 780
Δικαιούχος: Μπαρουτας Ε Μπακαλη Γ ΟΕ 

Eurobank
Αριθμός λογαριασμού:0026.0233.12.0201197859
IBAN: GR 8702602330000120201197859
Δικαιούχος:Μπαρουτας Ε Μπακαλη Γ ΟΕ
Εάν επιλέξετε πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της life-system, τα έξοδα Τραπέζης, βαρύνουν τον αγοραστή. Στην πληρωμή θα περιλαμβάνεται και το κόστος αποστολής. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνεται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από την Τράπεζα. Ο δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να είναι ο ίδιος με τον αγοραστή.